Qui som

Any 1861 d.c. Finals de la Era pre industrial.

Els habitants del món rural viuen de sol a sol interactuant amb la natura i els seus Regnes.
Per alimentar-se i cobrir les seves necessitats bàsiques d’higiene i salut; homes i dones busquen, recullen, sequen, planten, recol.lecten, couen, conserven, maceren, mesclen, fonen, escalfen i transformen els fruits que els ofereix la Terra, que amb la seva abundància, els cuida i alimenta a ells, i a les seves famílies.
Estableixen relacions amb els veïns per aconseguir allò que necessiten per viure  i no tenen a l’abast. La col.laboració i l’ajuda mútua son imprescindibles per la supervivència.


Any 2011 d.c. Principis d’una Era que encara no te nom.

L' Artesana reconeix el valor de la vida amb comunió amb la natura. Sap que  l’entorn que ens envolta ens pot proveir del que necessitem.

Busquem, recollim, sequem, plantem, recol.lectem, coem, conservem, macerem, mesclem, fonem, escalfem i transformem els fruits que ens ofereix la Terra que amb la seva abundància ens cuida i alimenta, a nosaltres i a les nostres famílies, que avui; gràcies a la tecnologia i a les màquines, poden ser molt més extenses.

Establim aliances amb Pagesos i Agricultors de la zona per complementar el nostre treball i fer-te arribar el resultat de la nostre feina:

Aliments i Productes Artesans i Naturals.L' Artesana,
La vida feta a mà.
La Nostra Recepta Bàsica:

Ingredients:

    Bons productes de la terra
    Un bon grapat de consciència
    Uns pessics d’intuició
    Dos cullerades de destresa
    I tot l’amor que puguem aconseguir.

Elaboració:

Treballar-ho tot des del COR ,amb les MANS,  i a FOC lent fins aconseguir la millor  textura i consistència que ens permeti la vida.